Çarşamba, 24 Nis 2024
019/2021 Lojistik Sektörünün Geleceği Eğitimi
dnd logo "
 

İzmir, 09/02/2021
Sayı, 019/2021


İMEAK DTO İzmir Şubesinden alınan, ‘Lojistik Sektörünün Geleceği Eğitimi” hakkındaki duyuruları, ekte ve aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

 
Saygılarımızla.
Mehti BIKMAZ
İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği – Müdür

 

From: İMEAK DTO İzmir Şubesi [mailto: Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız ]
Sent: Tuesday, February 9, 2021 10:30 AM
To: A.Başar KARAOSMANOĞLU ( DTO İZMİR ); Alper TERZİOĞLU ( DTO İZMİR ); Barış İNTEPELER ( DTO İZMİR ); Emine ÜNAL ERENLİ ( DTO İZMİR ); İbrahim SEVER ( DTO İZMİR ); Mehmet Utku BİRKAN ( DTO İZMİR ); Mustafa ARISAN ( DTO İZMİR ); Remzi VURAL ( DTO İZMİR ); Sinan DOĞAN ( DTO İZMİR ); Uğur ŞENOL ( DTO İZMİR )
Subject: Lojistik Sektörünün Geleceği Eğitimi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen Kovid-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi kapsamında içinde bulunduğumuz aşamada lojistik sektörü firmaları için önemli bir eğitim düzenleniyor.

Doğu Marmara, İstanbul ve İzmir bölgelerindeki KOBİ’lere yönelik 11 Şubat’ta düzenlenecek Lojistik Sektörü 2030 Trendler Eğitimi, lojistik sektöründe Türkiye’de ve dünyada 2030 yılına kadar gerçekleşmesi beklenen değişimler ve sektörel belirsizliğin ortadan kaldırılmasına yönelik stratejiler başta olmak üzere, güncel durumda firmalarımızın yararlanacağı konu başlıklarını içeriyor.

Sektör profesyonellerinden sınırlı sayıda katılıma açık eğitim için kayıt linkini aşağıda bulabilirsiniz. Kayıt formunda belirtilen isteğe göre projede sektörleri yatay kesen konularda farklı eğitim imkanları da (inovasyon, dijitalleşme, sosyal girişimcilik, finansmana erişim gibi) firmalara sunulacak.

Kayıt için: http://bit.ly/2N4RTo2

DR. SAYGIN CAN OĞUZ
Uzman
Mavi Büyüme Politikaları Birimi